Alle activiteiten bekijken

Alle activiteiten bekijken

Ieder mens kan altijd nog wel wat bijleren en daarmee zichzelf verder ontwikkelen. Wij bieden cursussen aan op het gebied van persoonlijke groei en in contact komen met jezelf, de natuur en je eigen kracht. Er worden het gehele jaar door verschillende activiteiten en cursussen door verschillende docenten gegeven. Kijk bij het activiteitenaanbod om te zien wat/wie bij u past en neem voor meer informatie, vragen of inschrijfmogelijkheden contact met mij of de betreffende docent op.

meditatie en yoga weekend
Meditatie en yoga in de bamboezaal
Helend zingen in de ochtend
Helend zingen in de ochtend

Retraite met therapie en/of coaching. Als je behoefte hebt om tot rust te komen en bij te komen van je hectische leven. Als je inzichten wilt krijgen in je uitdagingen in je leven via therapie en/of coaching, door ballast los te laten en te transformeren. Dan kun je hier overnachtingen boeken in een passende combinatie met keuzes voor Cranio Sacraal Therapie, Wandelcoaching en/of transformatiespel. De overige tijd kan je heerlijk in bad of aan zee ontspannen, of tijdens een wandeling in de duinen, het bos of het strand en ‘s winters ook bij de warme houtkachel. Boeken kan bij Leonie Hendriks, eigenaresse van Huize Eigen Wijze via de mail huize.eigenwijze@gmail.com of telefonisch +31 651699552.

Helend Zingen Hierbij komen we samen om ons te verbinden met onszelf, samen te zingen, de trilling van de muziek en het zingen door je heen te laten bewegen en daardoor meer Thuis te komen bij Jezelf. Aanmelden en verdere informatie bij Eleonora: www.singingsoul.nl

Data: 19 januari / 9 februari / 23 februari / 23 maart / 6 april / 20 april / 11 mei / DINSDAG 24 MEI IN DE AVOND (tijd n.t.b.) / 8 juni / 29 juni / 13 juli / 10 aug / 7 sep / 12 okt / 2 nov

Tijd: 10.00 – 11.15 uur

Prijs: 15,- euro

Vrouwencirkel rond donkere maan komen we met een kleine groep vrouwen samen om ons te verbinden. Aanmelden en verdere informatie bij Eleonora: www.singingsoul.nl

Data: 3 maart / 31 maart/ 21 april / 19 mei / 9 juni / 30 juni / 15 sep / 3 nov

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Prijs: 25,- euro inclusief thee en iets lekkers

Meditatie De weg naar je hart, gevoel en vrede in jezelf ervaren. Kom uit de ruis, de onrust van je gedachten. Aanmelden bij Leonie: huize.eigenwijze@gmail.com

Data: woensdagavond

zaterdagochtend

Tijd: 19.30 – 20.30 uur

09.00 – 10.00 uur

Prijs: 10,- euro

Yoga met komt weer vanaf april 2022 voor groepsles. Individuele lessen kunnen vanaf 1 maart al besproken worden. Meer informatie door HIER te klikken.

Data: donderdagochtend

Hatha yoga : 09.30 – 10.45 uur

Vinyasa yoga: 11:00 – 12:15 uur

Prive les is ook te bespreken met Gwen.

Prijs: 15,- euro per les

Strippenkaartvoordeel zie hier

Aanmelden bij Gwen: gwennamaste@outlook.com

Zomeravond Natuurconcert, met de vleugel door Heleen van Leerzem. Om stil te worden en te verbinden met de aarde, de natuur, die ons spiegelt in wie we zijn. Lees hier verder….. 5 augustus 2022 van 19.30 – 21:45 uur. Aanmelden via hvleerzem@gmail.com of 06-25333879.
Bij meer interesse komt er een vervolg. Alvast interesse aangeven kan nog steeds.

Exclusieve kleinschalige retreat: BACK TO (YOUR FEMININE) NATURE met Marianne van der Haak. Verdere informatie door hier te klikken. 17 – 19 juni 2022.

Innerlijke reis retraite. Van 2-4 september gaan we in een klein groepje op een persoonlijke innerlijke reis op weg naar je eigen hart. Welke blokkades zitten er nog wat voor mooie inzichten mag ik krijgen. We verblijven in deze prachtige tuin met een huis waarin overnacht kan worden. Zowel het bamboezaaltje als de tuin en de prachtige omgeving worden benut om meer inzichten in jezelf te verkrijgen. In de vrije rustmomenten kan je genieten van de zee, strand, duinen, bos, tuin en zwembad. Ook vele spirituele boeken en tijdschriften kunnen gelezen worden. Het is vooral gericht op veel ZIJN met je innerlijk. Ook incombinatie met delen, voelen, je zelf durven laten zien en vooral ook mogen zijn, cranio sacraal therapie, tuin therapie en gezellig samen koken. Opgeven kan bij Leonie via de mail of app, Huize.EigenWIjze@gmail.com of 0651699552.