BACK TO (YOUR FEMININE) NATURE 

BACK TO (YOUR FEMININE) NATURE 

-15-17 september 2023


Deze prachtige rustige natuurrijke locatie in Burg-Haamstede in Zeeland, omgeven door een prachtige natuurtuin met zwembad, vlakbij de Zeepeduinen en het Noordzeestrand leent zich perfect voor dit magische vrouwenretreat. De kans dat je oog in oog komt te staan met een hert in deze natuurlijke tuin is groot. 

Na aanleiding van de fijne vrouwenretreats die ik vorig jaar op deze heerlijk plek mocht geven laat ik vast weten dat dit Retreat weer komt in september! Het zal weer Helmonders zijn.

De retreats ontstaan van binnen uit in volledige afstemming.

Ik werk niet met een vaststaand programma. Dat is zo heerlijk! Alles is mogelijk in het vrije veld van magische mogelijkheden. Juist zonder programma kan de magie ontstaan. Ik kijk er weer naar uit!

LiefsMarianne


Moeder Aarde kan jou hier enorm in ondersteunen. De Natuur reflecteert jouw ware Natuur. Vanuit natuurbeleving, stiltewandelingen, Yoga, natuurlijke Dans en Meditatie in de natuur kom je vanzelf terug in jouw Natuurlijke staat van Zijn. Het programma laten we samen in afstemming ontstaan. Hierbij laten we ons inspireren door de natuur, de zee, onszelf, elkaar, door muziek, klank, dans en kunstzinnigheid om steeds meer ons leven in tune te laten zijn met onze vrouwelijke natuur en de harteklop van Moeder Aarde. Dit exclusieve kleinschalige Retreat vindt plaats in een intieme groep van minimaal 4 vrouwen tot maximaal 10 vrouwen.

Kosten Retreat inclusief training, workshops, koffie, thee lekkers en vegetarisch eten: 2x ontbijt, 2x luch 1x diner.
€456,00
Boeken via mail: info@womenswisdom.nl

Exclusief slaapgelegenheid, apart te boeken in het zelfde huis, via mailadres: Huize.EigenWijze@gmail.com
Voor 2 nachten. (prijzen nog even onder voorbehoud)
€73 2 persoonskamer
€79 1- persoonskamer ( indien voorradig) Inclusief gezamenlijke mooie badkamer met douche, ligbad en toilet. Bij een grotere groep is er een tweede badkamer beschikbaar.

Datum:
Aankomst vrijdag 16 september vanaf 19.30 uur.
Vertrek zondag 18 september 16.00 uur.