Alle cursussen bekijken

Alle cursussen bekijken

Helend zingen in de ochtend
Helend zingen in de ochtend

Ieder mens kan altijd nog wel wat bijleren en daarmee zichzelf verder ontwikkelen. Wij bieden cursussen aan op het gebied van persoonlijke groei en in contact komen met jezelf, de natuur en je eigen kracht. Er worden het gehele jaar door verschillende cursussen door verschillende docenten gegeven. Kijk bij het cursusaanbod om te zien welke cursus bij u past en neem voor meer informatie, vragen of inschrijfmogelijkheden contact met ons of de betreffende docent op. Voor meer informatie en om je op te geven, klik op de onderstreepte blauwe tekst.

Het gehele jaar door zijn er individuele retraites te boeken bij Huize Eigen Wijze, via het contactformulier kan een aanvraag gedaan worden voor een persoonlijke retraite. Ik bied Cranio Sacraal Therapie aan, Wandelcoaching in dit prachtige natuurgebied om het huis heen en het Transformatiespel uit Findhorn waar je inzichten kan krijgen in jezelf rondom een vraag. Zie voor meer uitleg de pagina’s over Retraite Individueel en over Therapie-Coaching-Ontspanning.

meditatie en yoga weekend Meditatie en yoga in de bamboezaal

2020

~ Het hele jaar door op woensdag of vrijdag. Helend zingen meestal gevolgd door Tandava dansen op de woensdag- of soms vrijdagochtenden door Eleonora Bot van Singing Soul. Klik voor de exacte data hier.

~ 17 april t/m 24 april: Mindfulness training & vakantie aan zee
Deze volledige MBSR /MBCT mindfulness training ook in de lente gegeven van 2020 door Marianne Knops van I AM. Tot 1 februari 2020 €50 vroegboekkorting!! De verzekering vergoed het grootste deel van de cursuskosten, omdat het zo’n effectieve training voor je gezondheid is.

~ 4, 5, 7 en 8 mei 2020, 10:00 – 11:00 uur: Chi Neng Qigong door Odette van der Heijden. Met een kopje koffie of thee erna.

~ 15 t/m 17 mei 2020: Yoga en persoonlijke ontwikkeling, door Chris Bus en Marijke. Voor aanmelding www.Amapola.be

~Verwenweekenden: 24 t/m 26 april, 1 t/m 3 mei, 8 t/m 10 mei en 5 t/m 7 juni 2020: Chi Neng Qigong door Odette van der Heijden. Voor tijden, invulling en inschrijving klik hier.

~28 juni t/m 3 juli 2020: Innertuning massage door Sri Shyamji Bhatnagar. Voor aanmeldingen zie www.ChakraInstitute.com

Archief, klik erop om te lezen