Alle cursussen bekijken

Alle cursussen bekijken

Helend zingen in de ochtend
Helend zingen in de ochtend

Ieder mens kan altijd nog wel wat bijleren en daarmee zichzelf verder ontwikkelen. Wij bieden cursussen aan op het gebied van persoonlijke groei en in contact komen met jezelf, de natuur en je eigen kracht. Er worden het gehele jaar door verschillende cursussen door verschillende docenten gegeven. Kijk bij het cursusaanbod om te zien welke cursus bij u past en neem voor meer informatie, vragen of inschrijfmogelijkheden contact met ons of de betreffende docent op. Voor meer informatie en om je op te geven, klik op de onderstreepte blauwe tekst.

Het gehele jaar door zijn er individuele retraites te boeken bij Huize Eigen Wijze, via het contactformulier kan een aanvraag gedaan worden voor een persoonlijke retraite. Ik bied Cranio Sacraal Therapie aan, Wandelcoaching in dit prachtige natuurgebied om het huis heen en het Transformatiespel uit Findhorn waar je inzichten kan krijgen in jezelf rondom een vraag. Zie voor meer uitleg de pagina’s over Retraite Individueel en over Therapie-Coaching-Ontspanning.

meditatie en yoga weekend Meditatie en yoga in de bamboezaal

2020

~ Retraite. In Huize Eigen Wijze overnachten in combinatie met therapie/coaching om bij te komen, in je eigen kracht te komen, oude ballast los te laten en/of te transformeren. Dit kan je het hele jaar door boeken bij Leonie Hendriks eigenaresse van Huize Eigen Wijze, en cranio sacraal therapeute, via de mail (huize.eigenwijze@gmail.com) of telefonisch (+31651699552).

~ Helend zingen het hele jaar door op woensdag of vrijdag. Met Eleonora Bot van Singing Soul. Klik voor de exacte data hier of op de site van SingingSoul.

~ 25 juli – 16 augustus Chi Neng Qigong in de ochtenden door Odette van der Heijden van ZinErin.

~ In het najaar: Healing Circle voor Vrouwen elke maand op donderdagavond rond Donkere Maan komen we met een kleine groep vrouwen samen om ons te verbinden. Met Eleonora Bot van SingingSoul.

Archief, klik erop om te lezen