Kamer reserveren

Kamer reserveren

Huize Eigen Wijze is een huiselijke en informele plek om te overnachten, die gerund werd door ons, moeder Leonie en dochter Leanne. Per begin december 2018 ga ik afscheid nemen van mijn dochter die haar eigen leven in Belgie gaat voortzetten. We hebben veel plezier en steun aan elkaar gehad in het opzetten van het bedrijfje op deze mooie plek. We wilden graag dat deze prachtige tuin van ong. 15.000 m2 en omgeving ook beschikbaar is voor gasten, die op zoek zijn naar rust en bezinning en om uit de drukte van het dagelijkse leven te stappen. En dat is inmiddels goed gelukt, zowel via cursussen, als retraites, als gewoon voor heerlijke dagen aan het strand. Ik woon zelf in een apart gedeelte van het huis en ben dus goed bereikbaar voor eventuele vragen over de omgeving e.d..

Op dit moment zijn kamers via het inschrijfformulier op de contact pagina direct bij ons te boeken. Ook kan via airbnb of booking.com geboekt worden. Wij hebben meerdere single en double kamers in ons aanbod. Het is ook mogelijk een combinatie te maken van meerdere kamers. Ontbijt wordt niet aangeboden vanwege de ruime keuken die in alle gemakken is voorzien. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

  huiskamer, Huize Eigen Wijze  badkamer, Huize Eigen Wijze   rechte woonkamer, Huize Eigen Wijze    woonkamer eenvoudig, Huize Eigen Wijze    mooi terras met boom