Retraite op Eigen Wijze individueel

Retraite op Eigen Wijze individueel

Als je behoefte hebt om even bij te komen, tijd voor jezelf te hebben en daarbij ook een uur of anderhalf uur per dag een sessie of andere begeleiding te krijgen, dan kan je dat zeker bij Huize Eigen Wijze vinden. De dagen kan je zelf kiezen en dan met mij overleggen of het mogelijk is. Dit kan het hele jaar door. Het verblijven in deze rustige tuin en prachtige natuur zal al veel ontspanning voor je kunnen brengen en mogelijk al door de hogere energie ook wat in beweging zetten merk ik bij een aantal gasten al.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen die meer inzicht willen krijgen in zichzelf. Dit kan bij mij op meerdere manieren:

Ik ben een officieel erkend cranio-sacraal therapeut (deels vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeraars) aangesloten bij de beroepsvereniging Cranio Nederland en VBAG.

Ik vind het ook heel fijn om te begeleiden bij het spelen van het transformatiespel, omdat dit spel zo ontzettend effectief ingezet kan worden om antwoorden en inzichten te krijgen in jezelf en wat je belemmerd om te bereiken wat je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om buiten in de natuur te wandelen en dan therapie of coaching te krijgen, wandelcoaching.

De prijzen voor overnachtingen wisselen met het seizoen, voor de begeleiding vraag ik €68,-/uur, €120,-/2 uur, €170,-/3 uur. Dit kan verspreid zijn over 3 dagen. Er is een grote keuken waarin je al je maaltijden zelf kan bereiden. Er zijn ook restaurants en supermarkten in de buurt.

Je aanvraag voor een tijd voor jezelf, waarin je bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling kunnen groeien, kan je indienen via telefoonnummer 0651699552 (whattsapp, Telegram, Signal) en via Huize.EigenWijze@gmail.com

Het is ook mogelijk gebruik te maken van in de buurt wonende vrouwen met hun talenten, zoals Eleonora, Dorine, Maria, Anja, etc. Wat zij te bieden hebben staat op de andere pagina bij Gezondheid Centrum voor Innerlijke Balans. En is in combinatie met wat ik te bieden heb of alleen bij 1 van ons te reserveren met een verblijf hier in Huize Eigen Wijze, zodat je tijd en ruimte voor jezelf hebt en niet ergens verder nog heen hoeft om dit te ontvangen en te ervaren.

Ik kijk ernaar uit!

Huize Eigen Wijze transformatiespel retraite