Reviews

Reviews

Lees hier de reviews van mensen die eerder bij ons zijn geweest. Laat na je bezoek zelf je review achter hieronder en vertel ons wat je prettig vond aan je verblijf en wat je de volgende keer graag anders wil.

Read reviews from previous guests here. Leave your own review at the bottom of the page after your stay and tell us what you enjoyed during your stay and what you would like to be different next visit.

Lesen Sie die Bewertungen von Personen, die schon einmal bei uns waren. Hinterlassen Sie nach dem Besuch Ihre Bewertung und teilen Sie uns mit, was Ihnen gefallen hat und was Sie als nächstes tun möchten.

Bedankt! Thanks! Danke!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huize Eigen Wijze
Average rating:  
 8 reviews
by Steven on Huize Eigen Wijze
B&B

One of the most unique stays I've had on Airbnb. The property is surrounded by lush gardens on all sides where you can find a nice private corner to relax and read a book or drink a coffee. Highly recommended.

by Mieke on Huize Eigen Wijze
B&B

Huize eigen wijze is een echte droomplek. Het begon al op mijn weg naar het domein waar ik door een natuurgebied fietste met wilde paarden op de weg. Het is een privilege om op zo'n groene rustplek je zo welkom te voelen. Leonie zit vol goede ideeën voor de plek. Ik hoop dat ze die allemaal kan realiseren zodat we er ook terecht kunnen voor allerlei retraites. Ik kom zeker nog eens terug om de wilde herten op het domein te bewonderen en van de faciliteiten gebruik te maken. Mijn fiets kon tercht in de schuur en ik kon na chexk out nog rustig van de benedenveedieping gebruik maken om mijn luch te bereiden.

by Magdaleen van Eersel on Huize Eigen Wijze
Transformatiespel

Een bezoek aan Leonie en Leanne is volgens mij altijd wel de moeite waard. Alleen al vanwege de plek waar ze zitten, een wonderschoon landgoed, met schuifhek, waar je doorheen moet om bij hun heerlijke Villa Eigen Wijze te komen. Ze delen de plek graag, en dat voel je: ze zijn zo hartelijk en wijs, dat je je meteen thuis voelt!

Ik ging er van de winter een keer samen met mijn moeder heen om het Transformatiespel te spelen. Leonie leidde het spel, haar dochter Leanne legde daarbij veel uit, en omdat het spel zo werkt deden ze zelf ook mee met hun eigen vragen. Ik vond het eerst maar lastig om een goede vraag te bedenken, maar het lukte, met hulp van Leonie en Leanne, en de antwoorden die ik kreeg vanuit het spel, waren duidelijk, inspirerend en humorvol. En vooral heel raak. Je vergaart er aardig wat inzichten door. Of je in die paar uur letterlijk een transformatie doormaakt vind ik lastig te zeggen, maar het spel toont je duidelijk welke punten op dit moment in jouw ontwikkeling aandacht behoeven, en door daar af en toe mee te zitten ga je wel merken dat er iets verandert in je manier van kijken naar het leven. Mooi. En fijn. En zeker voor herhaling vatbaar. Ga dat zelf maar eens ervaren.

Mooi omschreven Magdaleen. De ervaring is best lastig uit te leggen en daarom kunnen deze reviews hopelijk anderen inzichten geven. Jullie zijn altijd welkom om weer eens verder te ervaren en onderzoeken.

by Karin Oldenampsen on Huize Eigen Wijze
Yoga Verwenweekend

In januari 2018 organiseerde ik samen met Lilian Sandmann voor de eerste keer een yoga-meditatie-verwenweekend. We verbleven dit weekend in Huize Eigenwijze, een mooi gelegen Bed & Breakfast/cursus-en retraitecentrum in het Zeeuwse Burgh Haamstede. Kleinschaligheid, huiselijkheid en bewust leven staat in dit centrum centraal.

Het was een zeer geslaagd weekend waar de deelnemers energie konden opdoen, oftewel konden 'bijtanken'. We hadden een mooi programma samengesteld van meditatie en yoga. Alle deelnemers genoten van een massage of van een cranio- sacraal behandeling, het heerlijke eten en natuurlijk van de prachtige omgeving. Deze Bed & Breakfast is omringd door een heerlijke tuin, die zo groot is dat je erin kunt verdwalen. Bovendien zijn de duinen en de zee op loopafstand.

Na het succes van dit eerste weekend zijn we van plan om vaker een verwenweekend op deze locatie te organiseren. Wil je hiervan (vrijblijvend) op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar info@yogakalpataru.nl of houd het nieuws op deze website in de gaten.

Het waren zeer mooie ont-moetingen en volle dagen met veel uitdagingen om vooral vanuit rust en verwend worden dichter bij jezelf te komen. Veel dank en tot een volgende cursus!

by Jan van Berkel on Huize Eigen Wijze
transformatiespel

Tijdens mijn verblijf bij Huize Eigen wijze heb ik een aantal keer het transformatiespel gespeeld. Tijdens het spel gingen we telkens aan de slag met voor ons specifieke levensvragen. Dit kan iets algemeens zijn zoals hoe je verder kan op je eigen pad of juist erg specifiek. Bij mij heeft het spel me inzichten gegeven in boosheid en agressie die ik al lang met me meedroeg en er mede voor gezorgd dat ik hier eindelijk stappen in kon zetten. Dit was voor mij een heel bijzondere ervaring omdat ik dit al lange tijd uit de weg was gegaan, ondanks dat ik ergens altijd wel wist dat het een probleem was. Wat het spel zo waardevol maakt voor mij is de manier waarop het je enerzijds informatie geeft waar je iets mee kan en anderzijds uitnodigt om samen te interpreteren. Juist in die combinatie schuilt voor mijn gevoel de kracht. Hierdoor leent het spel zich uitermate goed voor het doorbreken van oude patronen. Bij Leonie en Leanne kreeg ik de ruimte zelf te interpreteren, maar het gebeurde ook vaak dat hun me boeiende nieuwe inzichten konden meegeven. Ik ben ze daar nog steeds erg dankbaar voor.

Bedankt Jan, het zijn voor ons ook zeer waardevolle uitwisselingen geweest, waarin ik me zeker gezien en gehoord voelde.

by Olivier on Huize Eigen Wijze
B & B

“We only stayed one night but the place was very adapted for a family with kids. The Lego box in the living room was much appreciated !”
“Thanks for the accomodation, one day was not sufficient to discover your region but it was a really good way back home. Best regards. Olivier & co”

by Jörg on Huize Eigen Wijze
B & B

“Eine sehr entspannte Atmosphäre mit sehr zuvorkommenden Gastgebern, ein toller Garten. Gerne wieder.”

by Gerald on Huize Eigen Wijze
B & B

“sehr familiäre Unterkunft mit Top-Ausstattung und riesigem Garten. Sehr empfehlenswert!”