Yoga

Yoga

Gwen is een gediplomeerde vinyasa- en hatha-yogadocente. Ze voltooide haar opleiding tot yogadocente in Rishikesh, de yogahoofdstad van de wereld, in India. Ze geeft diepe en gevoelvolle lessen om de helende krachten van het lichaam te stimuleren middels verbeterde bloedsomloop, bewegingsbereik, lichaamshouding, ademhalingstechnieken (pranayama) en diepe ontspanning. Gwen biedt gevarieerde, uitdagende en creatieve lessen in hatha, vinyasa en yin yoga toegankelijk voor iedereen. 

Hatha Yoga

Hatha Yoga maakt het mogelijk om zowel je gevoel van kracht en vertrouwen te versterken als om kalmte en rust te ervaren. Hatha is een toegankelijke en rustige vorm van yoga waarbij er ruimte is voor ademhaling, reflectie, kracht en flexibiliteit. De yogales draagt bij aan balans in het lichaam, het kalmeren van de geest en bevordert een duurzame en gezonde levensstijl. 

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een flow waarbij de yoga poses (asanas) elkaar vloeiend opvolgen. Het voelt als een massage voor het lichaam en creëert ruimtelijkheid voor de geest. De diverse reeksen van bewegingen worden afgewisseld met momenten van rust en meditatie.

Yin Yoga

Yin Yoga is een transformerende yogavorm waar gewerkt wordt met mindfulness, de ademhaling, het lichaam en de meridianen. Bij yin yoga worden poses langere tijd aangehouden om te richten op het bindweefsel van het lichaam, flexibiliteit te vergroten en de introspectieve verstilling op te zoeken. Yin Yoga, net als alle yogavormen, werkt met alle 4 dimensies van het lichaam – energetisch, fysiek, mentaal en emotioneel.

Naast groepslessen worden ook één-op-één lessen aangeboden door Gwen in zowel hatha, vinyasa, yin als zwangerschapsyoga. Privélessen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als in het Engels. 

Ervaar deze bijzondere innerlijke reis door middel van yoga!

Groepslessen

  • 5 rittenkaart: 65 euro (€13 per les) 3 maanden geldig vanaf de eerste les
  • 10 rittenkaart: 120 euro (€12 per les) 4 maanden geldig vanaf de eerste les
  • 15 rittenkaart: 165 euro (€11 per les) 6 maanden geldig vanaf de eerste les
  • 20 rittenkaart: 200 euro (€10 per les) 7 maanden geldig vanaf de eerste les 

Namasté

Aanmelden via een mail naar GwenNamaste@outlook.com

Yoga Gwen van den Bout