Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

Leer deze Chinese bewegingsleer in de ochtend workshops!

In het westen zeggen we: ‘if you feel pain, kill it’ en we nemen een pijnstiller. In China zeggen ze: ‘if you feel pain, move it away’ en ze doen Qigong. Welke overtuiging, religie of leer je ook volgt, of je nou jong of oud bent, Qigong werkt voor iedereen.
Wat je mag verwachten als je dagelijks een kwartier oefent, is een betere gezondheid, toename van je vitaliteit en meer rust in je hoofd. Na verloop van tijd zul je ook merken dat je beter tegen stress kunt en je je eenvoudigweg beter voelt in je dagelijks leven. Sinds het ontstaan van de mensheid beoefenen mensen overal ter wereld methoden om lichaam en geest te trainen en het beste uit zichzelf te halen.
Ook China kent vele tradities op dit gebied. Deze Chinese methoden zijn bekend onder de naam Qigong. Qigong zit diepgeworteld in de Chinese cultuur en wordt vaak in verband gebracht met het bekendere Tai Chi, de krijgskunsten, meditatie en yoga. Je zou kunnen zeggen dat Qigong de yoga van China is. Door de combinatie van geconcentreerde aandacht en rustige bewegingen wordt de stroom van levensenergie (qi) hersteld, vermeerderd en beheerst. Doordat blokkades opgeheven worden en de qi weer vrij kan stromen komt het lichaam in balans. De energiereserves worden aangevuld, de organen gaan optimaal functioneren en de vitaliteit van lichaam en geest worden bevorderd. We werken bij Qigong aan een kalme geest in een krachtig lichaam.
In Huize Eigenwijze, kun je regelmatig lessen of workshops volgen in Chi Neng Qigong. Kijk op de site voor de data.
Aanmelden voor de les of workshops via Obloem@hotmail.com.

Alvast kijken naar de locatie: www.huize-eigenwijze.nl
Info over de trainer en Chi Neng Qigong: www.zinerin.nl
Aanmelden en info over het programma kan door te bellen of appen naar Odette : +31651131848 of mailen naar obloem@hotmail.com.

Chi Neng Healing

Dit is een platform waar je ondersteuning vindt gedurende jouw reis naar HEEL worden. De mogelijkheid om opnieuw balans te ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Of je nu middenin een ziekteproces zit en naast het reguliere traject een ondersteunend pad wilt lopen. Of je zoekt een sparringpartner om een stukje met je mee te lopen terwijl je stappen neemt om te leven vanuit verbinding met je hart en een hogere trillingsfrequentie. Of je weet niet precies wat er speelt, maar wel dat je niet lekker in je vel zit. Wat er ook speelt; voel je welkom.

Na deze sessie ga je naar huis met meer helderheid over je innerlijk landschap en eventuele blokkades. Thuis ga je per dag minimaal 20 minuten oefenen, met een voor jou geselecteerde Chi Neng oefening.

Ik ben 2 weken in juli in Burgh Haamstede, dus je kan 2 sessies plannen.

Daarna kan het online voortgezet worden. Kijk voor de data op de site.

Bel voor jouw afspraak met 06 – 511 31 848.