Over mij

Over mij

 

Bed en Breakfast Huize Eigen Wijze

Mijn naam is Leonie. Ik wist op jonge leeftijd al wat ik wilde: kinderen, studeren en daarna mensen helpen als arts in een Afrikaans land. Hier is op een heel andere manier uitdrukking aan gekomen in mijn leven. Ik heb tijdens mijn studie (eerst een jaar medicijnen en uiteindelijk Farmacochemie) 4 kinderen gekregen. Toen ik daarna bij een AIDS onderzoekcentrum ben gaan werken als programmeur, kon ik af en toe een week in een Afrikaans land werken om daar het programma over te dragen voor onderzoek. Op een gegeven moment ben ik in het bedrijf van mijn vader gaan werken en heb apartementen op de veiling gekocht. Waarbij ik erachter kwam dat je ook in de commerciele, financiele wereld mensen kan helpen. Mijn voorlopig laatste baan in loondienst was bij het Hospice De Vier Vogels, (eerst als vrijwilligster, en na een jaar) als coordinator. Dit was zeer intens, boeiend werk met aandacht voor mensen die echt zichzelf zijn. Tegelijkertijd heb ik de HBO-opleiding ┬átot Cranio Sacraal Therapeut gedaan bij de Peirsman Academie. En nog vele andere opleidingen (zie website CranioBalans). Uiteindelijk ben ik nu in Zeeland terecht gekomen. Ik vind Huize Eigen Wijze en de omliggende tuin zo’n mooie plek, dat ik die graag zou willen delen met mensen die open staan voor persoonlijke ontwikkeling, de natuur en de rust die de tuin hier uitstraalt. Kom allen genieten en kom hierbij weer een stapje dichter bij je ware zelf.

Mijn dochter Leanne staat nog op de foto, omdat ik dit niet zonder haar had durven beginnen. Zij gaat nu haar eigen weg volgen (via haar praktijk Op Eigen Wijze in Gent), die niet meer parallel aan die van mij loopt, en zal al haar hier opgedane ervaringen zeker met zich meenemen naar de volgende uitdagingen in haar leven.